BBAN BOUWBEGELEIDING
Uw partner in bouwen en verbouwen
de BBAN Groep | zakelijk

BZAN Verzekeringen 

Indien u met behulp van BBAN Bouwbegeleiding uw woning in eigen beheer gaat laten bouwen of verbouwen, hebben wij daarvoor passende verzekeringsoplossingen. Op deze flyer leest u de voordelen van de verzekeringen die u speciaal voor “Bouwen zonder aannemer”, kunt afsluiten bij Vast & Zeker. Als u interesse heeft, kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens. Robèrt Avontuur zal u dan voorzien van nadere informatie en een kostenopgave van deze verzekeringen.
Als u een woning laat (ver-)bouwen is dat natuurlijk een grote investering en volgens de eventuele hypotheekverstrekker dient u deze investering  goed te verzekeren tegen de gevolgen van een eventuele schade. Natuurlijk kan het ook zijn dat er eigendommen van u op de bouwplaats aanwezig zijn en dat die mogelijk schade oplopen of gestolen worden. Ook kunt u te maken krijgen met specialistische bouw-aansprakelijkheidsrisico’s, die onder uw normale gezinsaansprakelijkheidsverzekering niet, of niet voldoende, verzekerd zijn. Of wat als een van de bij de bouw betrokken partijen schade aan u of uw eigendommen toebrengt en u wenst die schade te verhalen op de veroorzaker.
Speciaal voor deze situaties bieden wij u de volgende verzekeringsvormen aan, die wij speciaal voor de BBAN Groep hebben laten ontwikkelen. Uiteraard krijgt u op deze verzekeringen ook een aantrekkelijke  BBAN Groep collectiviteitskorting van 10% op de normale verzekeringspremies van de betreffende verzekeringsmaatschappij

 

Hieronder uitleg op hoofdpunten over de verzekeringsvormen die u hiervoor kunt afsluiten:

 

Aflopende CAR- en  Aansprakelijkheidsverzekering:

  • Het (bouw-)werk zelf (inclusief  bouwmaterialen) tegen schade ontstaan tijdens de bouwperiode. Verzekerd tot € 500.000,- (een hoger bedrag is uiteraard ook mogelijk)
  • Aansprakelijkheid secundair voor u als eigenaar tijdens de bouwperiode. Verzekerd bedrag € 1.250.000,- per aanspraak 
  • Eigendommen van u als opdrachtgever. Verzekerd tot € 50.000,-
  • Facultatief bij te sluiten Hulpmaterialen / gereedschappen

Doorlopende Gezinsrechtsbijstandverzekering:

  • Biedt u juridische hulp en advies als uw belangen als gezin, en natuurlijk ook als opdrachtgever van een bouwproject, zijn geschaad en u uw schade wenst te verhalen op de schuldige tegenpartij.