BBAN BOUWBEGELEIDING
Uw partner in bouwen en verbouwen
de BBAN Groep | zakelijk

Hoe ervaren klanten onze bouwbegeleiding

Het is ons doel om het gehele bouwproces helder en overzichtelijk te maken voor U.
Zie hieronder of wij daar in geslaagd zijn.

Renovatie monumentaal kantoor

MP8228Woonhuis Stoutenburg

Sinds de jaren '80 is Vlastuin gevestigd in een oud Koetshuys uit 1891 met unieke monumentale architectonische kenmerken. In 2018 werd BBAN gevraagd de renovatieplannen samen met Vlastuin op te zetten en de potentiële leveranciers hiervoor te benaderen.

 
 
Lees meer...

Renovatie entreehal Vocas te Hilversum


Entrée fors verbouwen maar klanten moeten “ongehinderd” terecht kunnen.

 
Lees meer...

BBAN echt onafhankelijk


"In het kader van mijn vakgebied (juridische bijstand) schakel ik vaak de BBAN in als onafhankelijke deskundige. BBAN schrijft in die hoedanigheid rapportages die ik gebruik in het kader van bijvoorbeeld een bindend advies. Wat mij opvalt, is de grote mate van deskundigheid. Of het nou gaat om een vloerverwarming of een dakkapel, de aan BBAN verbonden deskundigen weten hier alles van een verstaan hun vak. De absolute meerwaarde is hierbij dat BBAN echt onafhankelijk is. De deskundigen schrijven niet mee met de wens van de opdrachtgever, maar stellen kritische vragen en laten zich niet door partijen beïnvloeden. Hierdoor heeft een rapport van BBAN echt toegevoegde waarde. Bovendien werkt BBAN snel, met goede tarieven en in begrijpelijke taal. De rapporten van BBAN zijn ook voor leken prima te lezen. Ga zo door BBAN!"

 

Referentie-Margaret

Begeleiding Botenloods

BBAN heeft ons erg goed geholpen met de bouw van een nieuwe botenloods. 
De vergunning hadden wij al rond, maar door BBAN kwamen we in contact met de juiste aannemers en begon de bal echt te rollen. De contacten van BBAN zijn van grote waarde, dat bleek niet alleen met offertes van aannemers en grondwerkers maar ook met een spoed stroomaansluiting van Liander. Dan krijg je de bevestiging dat de keuze om een bouwbegeleider te betrekken bij zo'n project een goede is geweest. De samenwerking met BBAN Groep betaald zich zeker terug zowel in geld als in tijd en kennis. 


Firma Zonjee te Uitgeest

 

Bedrijfswerkzaamheden moeten doordraaien!

Indien uw budget niet onbeperkt is en in-huis onvoldoende kennis en/of capaciteit ontbreekt om onder eigen beheer aannemers te contracteren, budgettair te optimaliseren, controleren en bouw te begeleiden is het raadzaam bouwbegeleiding in te schakelen. De BBAN Groep ontzorgt uw organisatie, beheersen zoveel mogelijk budget overschrijdende risico’s en loodsen uw organisatie door de bouwwereld gedurende uw bouwproject.

 

 

 

BBAN bouwen van je eigen bedrijfsruimte

Bouwkundige expert "juiste man op de juiste plek"


"Ik maak beroepsmatig met grote regelmaat gebruik van de diensten van bouwkundige experts. Via BBAN is het erg eenvoudig om de juiste man op de juiste plek te kunnen vinden. Ik heb één vast aanspraakpunt die bekend is met mijn praktijk, mijn wensen en met mij meedenkt en met een half woord mij al in contact kan brengen met de juiste deskundige. Een ander voordeel is dat er snel geschakeld kan worden: soms is de deskundige al binnen enkele dagen op locatie voor onderzoek!"